duminică, 27 mai 2012

Cezar Preda: Invit UDMR la susţinerea unei moţiuni de cenzură

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că invită UDMR şi celelalte forţe democratice din Parlament la susţinerea unei moţiuni de cenzură, arătând că premierul Victor Ponta "nu are dreptul la înţelegerea opoziţiei".

"I-am lăsat o lună domnului Ponta şi ne-a convins că nu va face nimic pentru români. Nu are dreptul la înţelegerea opoziţiei. Invit UDMR şi celelalte forţe democratice din Parlament la susţinerea unei moţiuni de cenzură", a precizat Cezar Preda.

Preda a arătat că pe el nu-l îngrijorează "reacţiile viscerale ale lui Ponta şi ale camarilei PSD şi PNL", ci posibila "apatie a PDL".
"PDL trebuie să se bată în fiecare zi pentru independenţa justiţiei pentru depolitizarea şi declientizarea României. Moţiunea de cenzură este un act democratic pe care domnul Ponta, cu o proastă creştere, îl duce în derizoriu, dar noi ne vom bate şi pentru că dezbaterea parlamentară pe această moţiune de cenzură, calată pe independenţa justiţiei, va arăta românilor, cu aspecte concrete, ce face Victor Ponta. Acesta nu se ocupă de români, ci de clientelă, vrea să mărească taxele şi îi amăgeşte cu măriri de salarii care sunt acoperite integral de inflaţie şi de creşterea preţurilor", a precizat Cezar Preda.
El a arătat că PDL trebuie să depună moţiune de cenzură înainte de 10 iunie. "Pentru mine mai important decât angrenarea partidului în alegerile locale este angrenarea partidului în problemele tuturor românilor de azi", a spus Cezar Preda.
Potrivit acestuia, Ponta crede că PDL n-ar depune moţiune de cenzură deoarece democrat-liberalii sunt preocupaţi de rezultatul în alegerile locale.
Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că democrat-liberalii trebuie să introducă, la începutul lunii iunie, moţiune de cenzură, el acuzând "intervenţia brutală în justiţie" a Cabinetului Ponta şi prezenţa în Guvern a unor oameni cu probleme de imagine şi de probitate morală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs