duminică, 19 iunie 2011

DOSARE PENALE SOFERILOR RAMNICENI CERTATI CU LEGEA


dosare penale întocmite de poliţişti pe numele unor şoferi inconştienţi

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01.00, în timp ce acţiona pe DJ 203A, un poliţist din cadrul Postului de poliţie Grebănu a oprit pentru control un autovehicul înmatriculat în străinătate.
La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Rm. Sărat, cu privire la care s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult decât atât, râmniceanul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, etilotestul indicând o concentraţie alcoolică de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 86 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
Un alt dosar penal a mai fost întocmit joi şi pe numele unui râmnicean de 62 de ani, pe care un echipaj al Biroului Rutier Rm. Sărat l-a depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Pr. Ferdinand din municipiu, deşi avea 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest caz, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Simona Galer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs