duminică, 19 iunie 2011

Atenţie la necunoscuţii care bat la uşa dumneavoastră!

Imediat ce i se permite accesul în locuinţă, hoţul se foloseşte de întreg „arsenalul” de minciuni pentru a distrage atenţia proprietarului şi pentru a fura bani sau bunuri de valoare.
Vineri, în jurul orei 10.30, un râmnicean în vârstă de 84 de ani a sesizat telefonic ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Rm. Sărat cu privire la faptul că i-au fost furaţi din locuinţă 13.500 de lei.
Din cercetările efectuate până în prezent de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, a rezultat că bătrânul a primit în curtea locuinţei două femei necunoscute, cărora le-a vândut două costume de haine vechi, în schimbul sumei de 50 de euro. După ce a primit de la una dintre cumpărătoare o bancnotă de 100 de euro, râmniceanul a luat din locuinţă suma de 200 de lei, pe care le-a dat-o drept rest.
Imediat după ce au primit banii, cele două femei i-au cerut să le vândă şi sticle din plastic, astfel că bătrânul a mers cu una dintre ele în spatele curţii pentru a căuta sticle, timp în care cealaltă femeie a intrat în locuinţă şi i-a sustras 13.200 de lei şi 100 de euro.
Suspecta şi-a chemat imediat prietena pentru că şoferul cu care veniseră se grăbea şi astfel, necunoscutele au plecat.
Păgubitul nu a observat nimic suspect în acel moment, sesizând Poliţia la aproximativ o oră după plecarea celor două.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Rm. Sărat continuă cercetările în vederea identificării autoarelor şi recuperării prejudiciului.

Sursa I.P.J. Buzau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs