duminică, 19 iunie 2011

Victor Ciorbea, ales preşedinte al PNŢCD. Moţiunea lui pentru şefia partidului propune revenirea la monarhia constituţională


Moţiunea cu care Victor Ciorbea a candidat la şefia PNŢCD, la congresul extraordinar organizat sâmbătă la Palatul Parlamentului, a fost adoptată, cu 529 de voturi "pentru" şi patru împotrivă, alte 34 de buletine de vot fiind anulate.

Delegaţii au votat totodată echipa de conducere propusă de Ciorbea.

Pentru funcţia de prim-vicepreşedinte a candidat Andrei Dimitru, pentru cea de secretar general Mihai Grigoriu, iar pentru funcţiile de vicepreşedinţi au candidat 36 de membri PNŢCD, printre care şi Radu Sârbu.

Moţiunea prezentată de Victor Ciorbea, unicul candidat la funcţia de preşedinte al PNŢCD la acest congres extraordinar, se intitulează "Calea Dreaptă - Naţional-Ţărănismul Creştin Democrat, Civic şi Monarhic, întemeiat pe Moralitate, Dreptate socială şi Justiţie". El a arătat că în anul 2011 acest partid ia iniţiativa formării unei largi coaliţii politice "Calea Dreaptă", care îşi propune, printre altele, revenirea la monarhia constituţională.

"Partidul nostru va iniţia o campanie de strângere de semnături pentru un referendum pentru revenirea la monarhia constituţională, împreună cu asociaţiile monarhiste", a declarat Victor Ciorbea, într-o conferinţă de presă. El a arătat că doreşte ca demersul ţărăniştilor să fie sprijinit de o platformă civică largă.

O.C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs