luni, 22 februarie 2010

RECUPERATORII FAC PELERINAJ LA CASA OMULUI DE AFACERI KANTI GHEORGHIU


Nu de mult am relatat actiunea inopinanta a politistilor de a perchezitiona imobilul in care Kanti Gheorghiu locuieste cu parintii.
Se pare ca acesta nu este de gasit, iar cei mai impacientati sunt creditorii acestuia care l-au imprumutat cu bani si alte produse convertibile in roni.
Multi din acestia sunt din etnia roma si aproape zilnic vin in pelerinaj oferind un spectacol vulgar pe str.Matei Basarab,nr.6 din Rm Sarat.
Vecinii acestuia sunt foarte iritati de aceste incidente si asteapta ca organele abilitate sa si faca datoria. In ultima perioada vizitele echipajelor de politie s-au intetit, semn ca lucrurile se deruleaza in defavoarea lui Gheorghiu si in favoarea locuitorilor.
La finele acestei luni Gheorghiu Kanti alaturi de fostul sef de la finante urmeaza sa parcurga ultima faza procesuala a dosarului in care au primit condamnari cu executare pentru infractiuni la legea societatilor comerciale.
Revenim cu relatari!!!

Mihai Baltag

9 comentarii:

  1. Se pare ca NU o sa-l prinda.Nu e vorba de HA HA HA ci de HuO HuO HuO .Suntem o tara de nechibzuiti care nu stim ce vrem , tara in care se tolereaza prostia, hotia, escrocheria, inselaciunea si tot ce i mai rau pe lumea asta.
    HA HA HA sa faci cand vei fi linistit in casa ta , cand ai sa traiesti civilizat si nu ti va fi frica sa lasi masina deschisa pe strada!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest individ are traditie in judetul nostru!!!Chiar nu are nimeni ac de cojocul astuia? Halal

    seku-iu srl.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt patit...recent...
    acum isi face veacu prin focsani...
    cik deschide o fabrica de detergenti camelot white sau ceva de genu...
    o jigodie

    RăspundețiȘtergere
  4. auzi speta: se duc oamenii sa-si ceara banii la usa nemernicului escroc si el cheama politia ca vor sa il agreseze ! Auzi scenariu , teatru ce face jigodia . trebe vazut cine il tine in brate pe escroc si verificata persoana respectiva ca sigur nu e prea curata!

    RăspundețiȘtergere
  5. camelot white? buna treaba

    RăspundețiȘtergere
  6. daaaa
    cik sta in focsani acu`...

    RăspundețiȘtergere

introduceti comentariul dvs