marți, 23 februarie 2010

MINORA DISPARUTA IN RM SARAT



Duminică, la ora 22.20, un râmnicean a sesizat ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Rm. Sărat cu privire la faptul că în ziua precedentă, fiica sa, Lăcătuş Raluca Andreea, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu în timp ce el era plecat împreună cu soţia la cumpărături, şi nu a mai revenit.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, poliţiştii demarând activităţile specifice unor astfel de cazuri.
Din primele verificări a rezultat că părinţii fetei au încercat să ia legătura cu ea pe telefonul mobil de când au revenit şi au constatat lipsa ei de acasă, însă fata nu le-a răspuns. Au căutat-o, iar duminică, în jurul orei 22.00, au primit un S.M.S. de la minoră, prin care îi înştiinţa că nu intenţionează să se mai întoarcă acasă, fapt ce l-a determinat pe tată să sesizeze Poliţia.
Semnalmentele minorei au fost transmise dispozitivelor de siguranţă şi s-a luat măsura dării ei în urmărire la nivel naţional.
Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălţime, constituţie normală, părul negru, de lungime mijlocie, drept, faţa ovală, ochii căprui, ten măsliniu.
La data dispariţiei, era îmbrăcată cu o geacă din fâş de culoare neagră până în talie, pantaloni de blue-jeans de culoare albastră şi era încălţată cu cizme de culoare neagră, lungi până sub genunchi.
În prezent, se continuă activităţile pentru găsirea minorei Lăcătuş Raluca Andreea.
Persoanele care pot da relaţii cu privire la locul în care se poate afla minora sunt rugate să apeleze de îndată Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă „112” sau să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs