vineri, 19 februarie 2010

Preşedintele PSD Rm. Sărat, Alexandru Mânzală: „Votez pentru o reformă totală!”


*La Congresul Extraordinar al PSD participă 39 de delegaţi buzoieni cu drept de vot în privinţa noului preşedinte al partidului

Preşedintele filialei PSD Rm. Sărat, Alexandru Mânzală, este singurul delegat din partea organizaţiei municipale a social-democraţilor cu drept de vot la Congresul Extraordinar al PSD de sâmbătă, de la Romexpo, în urma căruia va fi ales noul preşedinte al Partidului Social Democrat.
Alexandru Mânzală a declarat că va vota pentru o reformă totală în PSD, dar a evitat să spună către ce echipă se va îndrepta votul său. „Merg cu încredere la Congresul de sâmbătă şi voi vota pentru o reformă totală în PSD. Facem campanii de 5 ani de zile, mă refer la nivel central şi nu am câştigat niciodată. Nu este cazul la Rm. Sărat, unde organizaţia noastră a câştigat mai mereu alegerile. Sper ca noul preşedinte care va fi ales sâmbătă să aducă echilibru şi stabilitate în partid”, a declarat preşedintele PSD Rm. Sărat, Alexandru Mânzală.
Din judeţul Buzău vor merge la Bucureşti 39 de delegaţi, în frunte cu preşedintele formaţiunii, senatorul Ion Vasile. De pe lista delegaţilor buzoieni nu va lipsi primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală, în schimb la scrutinul de la Romexpo nu va fi prezent preşedintele Consiliului Judeţean, Victor Mocanu.
Social-democraţii buzoieni par decişi să-i acorde încredere în continuare lui Mircea Geoană pentru un nou mandat în fruntea PSD. Gruparea anti-Ion Vasile din PSD, grupată în jurul primarului Buzăului, Constantin Boşcodeală şi a preşedintelui Consiliului Judeţean, Victor Mocanu, au mizat până în ultimul moment pe candidatura lui Adrian Năstase, în favoarea căruia şi-au declarat nu o dată sprijinul. Cum fostul premier s-a răzgândit ulterior în privinţa candidaturii sale, este de presupus ca „rebelii” din PSD Buzău să meargă la Congresul Extraordinar de sâmbătă fie pe mâna lui Victor Ponta, fie pe mâna lui Cristian Diaconescu.
Pentru cea mai înaltă funcţie din PSD şi-au depus candidatura 9 persoane: Mircea Geoană, Victor Ponta, Cristian Diaconescu, Miron Mitrea, Radu Mazăre, Victor Moraru, Andrei Alexandru, Dorela Alistar şi Ioan Domonco.
Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat va avea loc la Romexpo, sâmbătă, 20 februarie, începând cu ora 11.00.

Mihai Baltag

4 comentarii:

  1. Sa traiasca dl minzala si victora ponta! Jos Barbarossa! Onoare, dle Minzala!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e! Fara el Ponta nu "atingea" culmile PSD-ului! Traiasca PSD Rm Sarat cu un singur membru votant!

    RăspundețiȘtergere
  3. Barbarossa sau Nebarbarossa uite ca a jucat la 2xcapete, a mintit unul si s-a cuibarit in bratele celuilalt!deh Mai Draga!

    RăspundețiȘtergere

introduceti comentariul dvs