joi, 30 aprilie 2009

NECC TELECOM – videotelefonie de tip piramidal


*Potenţialii clienţi sunt racolaţi prin metoda “marketing faţă în faţă”
*Unul din directorii naţionali ai companiei, care coordoneaza bunul mers al afacerii în judeţul Buzău, orădeanul Samuil Hadadi a intrat acum 9 ani în conflict cu legea

“Aveţi mulţi prieteni? Vorbiţi des cu ei la telefon? Vă sugerăm să o faceţi gratuit! Unul dintre avantajele serviciului telefonic NECC este că toate apelurile în reţea sunt gratuite. Recomandaţi serviciul nostru la toţi prietenii dumneavoastră şi în momentul în care ei devin clienţii noştri, convorbirile dintre voi vor fi gratuite. Analizaţi propunerea noastră de afaceri: alăturaţi-vă programului nostru flexibil de recomandare, convenabil şi avantajos; formaţi o reţea de persoane recomandate şi câştigaţi un venit suplimentar substanţial.Cu LV7 puteţi să: 1. Economisiţi bani, 2. Obţineţi un venit suplimentar, 3. Clădiţi propria afacere” – aşa sună oferta tentantă a companiei NECC Telecom, companie de videotelecumunicaţii prin internet, care încearcă să pătrundă şi pe piaţa buzoiană. În concluzie mare minune: din client poţi deveni managerul unei afaceri în videotelecomunicaţii. La prima vedere eşti tentat să crezi că l-ai prins pe Dumnezeu de picior. Costuri 0 la factură, banii în cont cu nemiluita, mulţi, din ce în ce mai mulţi. Tot ce ai de făcut este ca tu să te abonezi la serviciile companiei. Ai nevoie de o conexiune la internet, de un modem pe care îl primeşti prin curier după ce te abonezi şi de un telefon tradiţional, cu taste, iar cu un abonament de 15 euro pe lună beneficiezi de minute nelimitate în toate reţelele fixe din România şi minute nelimitate în reţea. În afara celor 15 euro, costurile pe care le vei avea pentru a deveni client al NECC Telecom sunt: 24,97 euro - taxa pentru configurarea modemului şi activarea serviciilor; 63 euro - preţul modemului şi 7 euro - taxă curier rapid (care îţi aduce acasă modemul). Cu totul, 110 euro ca să devii client al NECC Telecom.
Semnele de întrebare apar însă în momentul în care ţie, ca şi client, ţi se oferă posibilitatea să ai costuri 0 la factură dacă reuşeşti să convingi alte 7 persoane să intre în reţea, pentru că un procent din facturile lor (cu condiţia ca aceştia să fie buni platnici) este direcţionat către factura ta. Dacă, la rândul lor, cei 7 “prieteni” aduc fiecare câte alte 7 persoane în reţea, poţi crede că te-ai îmbogăţit peste noapte: nu beneficiezi numai de compensarea facturii, dar poţi primi diverse bonusuri, între 100-1000 de euro! Situaţie halucinantă, un număr de clienţi 7 la puterea 7 ţi-ar putea umple contul cu peste….1 milion de euro!

Responsabilul pe Buzău al NECC Telecom, Samuil Hadadi – personaj controversat

Cel care a venit să prezinte buzoienilor oferta NECC Telecom se numeşte Samuil Hadadi, un orădean de 41 de ani, broker de asigurări de meserie, potrivit propriilor afirmaţii.
Interesant este că în urmă cu 9 ani Samuil Hadadi s-a adresat Curţii Supreme de Justiţie – secţia penală, cerând soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 215 alin. 2 din Codul penal, excepţie care i-a fost respinsă printr-o hotărâre definitivă şi obligatorie, pronunţată în şedinţa publică din data de 14 februarie 2002.
Obiectul excepţiei de neconstituţionalitate, dispoziţiile art. 215 alin. 2 din Codul Penal au următorul cuprins. “Înşelăciunea săvârşită prin folosire de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni”.
Lesne de dedus, Samuil Hadadi a fost cercetat penal pentru faptele prevăzute în art. 215 alin. 2. “S-a întâmplat demult, am fost nevinovat şi ştim cu toţii cum funcţiona justiţia în acea perioadă”, s-a mărginit să comenteze Samuil Hadadi atunci când a fost rugat să-şi exprime un punct de vedere pe marginea problemelor cu justiţia în care a fost implicat acum 9 ani.
Vom reveni cu amănunte!!!

Mihai BALTAG

3 comentarii:

  1. am fost si eu contactat de respectivii "reprezentanti" la ploiesti. este clar o schema piramidala. sunt niste bani care se invart pt care nu se platesc impozite, fara carte de munca etc. persoana s-a recomandat norica dumitrascu.nu stiu daca e numele real. mai nou tin sedintele la hotelul vigo. nu stiu de ce politia si ITM-ul nu fac nimic de atata timp..

    RăspundețiȘtergere
  2. Da nu ne intereseaza ce a facut acest domn Hadadi ...Daca afacerea este buna...de ce nu???!?!?

    RăspundețiȘtergere
  3. este cineva care poate sa spuna ca a fost fraudat de aceasta companie?? eu vreau sa ma bag in aceasta afacere si nu pot spune ca am o situatie financiara buna in care sa/mi permit sa arunc bani pe fereastra

    RăspundețiȘtergere

introduceti comentariul dvs