joi, 17 noiembrie 2011

BUZAU - CISTERNA IN FLACARI

O cisternă încărcată cu 30 de tone de GPL a luat foc, joi dimineaţă, în curtea unei societăţi comerciale din Buzău, existând risc de explozie, oamenii şi muncitorii de la firmele din zonă fiind evacuaţi, iar traficul rutier pe DN 2 B la ieşirea din municipiu către localitatea Spătaru fiind blocat.

Cisterna a luat foc în curtea societăţii Legume Fructe, situată pe şoseaua Spătarului, la ieşirea din municipiul Buzău.
Potrivit pompierilor, există risc de explozie, cisterna fumegând. De asemenea, pompierii şi-au retras efectivele din zonă, iar autorităţile au decis să îi evacueze pe oamenii şi muncitorii de la firmele situate pe o rază de 200-300 de metri de locul unde se află cisterna cu GPL.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, comisar Florina Crucianu, a declarat că din cauza incendiului traficul pe DN 2 B la ieşirea din municipiul Buzău către localitatea Spătaru a fost închis.
În zona unde se manifestă incendiul se află, la această oră, mai multe echipaje de pompieri, dar şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, prefectul de Buzău, Paul Beganu, şi poliţişti.
Imaginile de la fata locului arata cum flacarile au cuprins partea din spate a cisternei.
Purtatorul de cuvant al ISU Buzau a declarat la acelasi post Tv ca flacarile au curpins o mare parte a sasiului cisternei.

S.G.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs