miercuri, 16 noiembrie 2011

Alţi 7 conducători auto au rămas fără permise după ce au încălcat regulile de circulaţie

În cadrul activităţilor desfăşurate ieri pentru combaterea principalelor abateri generatoare de accidente, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au constatat 216 contravenţii la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Cele mai multe nereguli au fost comise de conductorii auto (161), însă printre participanţii la trafic indisciplinaţi s-au numărat şi căruţaşii (10), pietonii (7) şi bicicliştii (3).
Poliţiştii rutieri au constatat ieri 72 de situaţii în care a fost depăşită limita legală de viteză şi au reţinut permisele a 4 şoferi care au încălcat această regulă de circulaţie.
A fost cazul unei femei în vârstă de 44 de ani, din Buzău, care şi-a condus autoturismul cu 156 km/h pe DN2 E85, în afara localităţii Costeşti şi al altor trei conducători auto care au intrat cu viteze cuprinse între 109 şi 114 km/h în raza de acţiune a radarelor amplasate tot pe drumul european 85, însă în localităţile Oreavu şi Limpeziş.
Alţi trei conducători auto au rămas ieri fără permis pe raza municipiului Buzău, după ce au depăşit pe marcajul longitudinal dublu continuu, au circulat pe contrasens ori nu au acordat prioritate autovehiculelor ce aveau acest drept.
Ziua de marţi a fost cu ghinion şi pentru un buzoian de 48 de ani şi un bărbat în vârstă de 41 de ani, din judeţul Constanţa, care au fost depistaţi la volanul unor autoturisme pe Şoseaua Nordului din municipiul Buzău, cu toate că le fusese suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Sursa I.P.J.Buzau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs