marți, 21 iunie 2011

RAMNICELU : TELENOVELA SAU TRAGICOMEDIE ???


Duminică seară in jurul orei 22.00, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Rm. Sărat a fost sesizat de asistenta medicală de la Camera de Gardă Urgenţe – Chirurghie a Spitalului Municipal Rm. Sărat cu privire la faptul că, în urmă cu puţin timp, la unitatea spitalicească s-a prezentat o femeie de 41 de ani din comuna Râmnicelu care a declarat că a fost înţepată cu un cuţit, de către soţul său.
Din primele cercetări efectuate de echipa operativă a rezultat că incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.30, la domiciliul celor doi. Încercând să facă o glumă, soţul, în vârstă de 50 de ani a îndreptat un cuţit către soţie, aceasta s-a speriat, iar în momentul în care s-a întors brusc a fost înţepată în zona toracică.
Soţul şi fiica acesteia au încercat să-i acorde îngrijiri medicale şi au pansat rana, însă, din cauza hemoragiei au transportat-o pe femeie la spital.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Sărat pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Simona Galer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs