sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Cezar Preda vrea continuarea alianţei PDL-PNL din CJ Buzău

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda s-a declarat vineri (14 ianuarie 2011) pentru continuarea alianţei cu PNL în Consiliul Judeţean Buzău, avertizându-i pe liberalii buzoieni că, în viitorul apropiat, ”alte construcţii politice nu sunt viabile în judeţ”.

Acesta consideră că liberalii ar trebui să lase deoparte ”declaraţiile de amvon” vizavi de conducerea PDL şi ”să analizeze principiile care îi ţin împreună”. ”Importante sunt principiile care ne ţin împreună, vreau să continui această alianţă în CJ, dacă liberalii au ceva să reproşeze să o facă şi ne aşezăm la masă… În 2010, puteam să facem un buget pentru PDL, dar judeţul Buzău a avut un buget echilibrat pentru 87 de localităţi.
Cred că şi bugetul 2011 trebuie să fie un buget pentru toate cele 87 de localităţi”, a mai spus Cezar Preda, apreciind că ”înlocuirea unor membri PNL din anumite funcţii s-a făcut pe cale naturală, la expirarea mandatelor”. Conducerea PNL Buzău şi-a declarat joi nemulţumirea faţă de schimbările pe criterii politice ale unor inspectori de la Inspectoratul Şcolar Judeţean şi al directorului unei instituţii deconcentrate.
În ianuarie anul trecut între PNL şi PDL s-a încheiat o înţelegere de colaborare la nivelul CJ Buzău, unde PSD are 13 consilieri, PDL, 11, iar PNL, 9, alianţă care, ulterior, a fost extinsă şi în teritoriu cu ocazia alegerilor parţiale pentru primăriile Râmnicelu şi Ruşeţu, adjudecate de liberali, respectiv, de democrat-liberali.
O.C.

Un comentariu:

  1. However, the spokesperson further clarified that the Galaxy s4 in the UK will
    be available with a 1. The Galaxy S has a great 5 MP camera with a
    resolution of 2592 x 1944 pixels. Then it was dragged by a string and the
    results are there in front of you.

    RăspundețiȘtergere

introduceti comentariul dvs