luni, 11 februarie 2013

PDL va înființa un comitet de monitorizare a absorbției fondurilor UE


Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a anunţat ca Partidul Democrat Liberal va înființa un comitet de monitorizare a absorbției fondurilor UE.
 „Am văzut ieșirile acestea ale premierului care continuă să mintă, să se înfoaie nepermis, pentru că un premier nu trebuie să se înfoaie, ci să acționeze. Nu putem continua cu această înfoiere a premierului. Nu folosește nimănui faptul că premierul atacă și murdărește orice efort care s-a făcut pentru absorbția fondurilor. Ponta uită tot ce s-a facut bine și absolut ceea ce are de făcut", a declarat Cezar Preda, duminică, în cadrul unei conferințe de presă.
Preda a spus că acest comitet de monitorizare a absorbției fondurilor UE va fi condus de către Theodor Stolojan.
„Este un buget greu, în care sumele atrase din Europa sunt de 2,5 miliarde de euro, restul povarei fiscale rămânând pe contributorul român. S-au ofuscat că am atacat la CCR bugetul. De ce fac asta? Pentru că uită ce au făcut în 2011. Uită dreptul opoziției. Opoziția are dreptul să atace orice act normativ pe care îl consideră dăunător, ceea ce înseamnă că fiecare român este protejat de opoziție", a mai spus Ceza Preda.

Sursa Amos News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs