marți, 14 iunie 2011

Geoană evită să spună dacă revine la BPN PSD: Îmi fac datoria ca preşedinte de Senat şi pesedist

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a fost întrebat de ziarişti, marţi, dacă va reveni la şedinţele BPN al PSD, după ce i-a expirat suspendarea de şase luni din partid, el evitând să răspundă şi precizând că rămâne social-democrat şi îşi face datoria în funcţia pe care o are.

Întrebat dacă revine în şedinţele Biroului Permanent Naţional al PSD, după expirarea suspendării, Geoană a răspuns: "Am fost şi rămân social-democrat şi pesedist. Eventualele chestiuni legate de independenţă sunt doar nişte comentarii. Îmi voi face datoria ca preşedinte al Senatului şi ca social-democrat".

El a evitat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, care doreau să ştie dacă şi când va reveni în BPN, unde are calitate de invitat, ca preşedinte al Senatului.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a evitat, marţi, să răspundă întrebărilor legate de expirarea perioadei de suspendare din partid a lui Mircea Geoană, el afirmând că a fost "preocupat" în ultima vreme de alte probleme.

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis, în 13 decembrie 2010, suspendarea lui Mircea Geoană pentru o perioadă de şase luni din calitatea de membru al PSD. Cele şase luni de suspendare din PSD a lui Geoană s-au încheiat luni.

Ca membru PSD, Mircea Geoană participa, în calitate de preşedinte al Senatului, la şedinţele BPN al partidului.

La momentul luării deciziei de suspendare, Victor Ponta declara că nimeni din BPN nu a solicitat retragerea sprijinului pentru funcţia de preşedinte al Senatului pentru Geoană. Preşedintele PSD mai declara că Mircea Geoană va avea ocazia să demonstreze dacă mai vrea să rămână în echipa PSD.

Sursa Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs