vineri, 17 iunie 2011

Boscodeala il `compatimeste` pe Cezar Preda


Intr-o conferinta de presa liderul buzoian PSD incearca un joc de cuvinte, care la prima vedere lasa impresia ca ii dau lacrimile de suparare pentru lipsa liderului PDL Cezar Preda in structura de conducere nationala a partidului, dar de fapt il pozitioneaza intr-o lumina rosie in fata superiorilor pedelisti.

`Mie-mi pare rău, sincer, că el a ieșit din structurile de conducere a Partidului Democrat Liberal, mai era un sprijin la București când era nevoie, îmi pare rău că nu a reușit să câștige nici acolo. Mi-aș fi dorit, pentru că, vedeți dumneavoastră, în condițiile în care un partid guvernează, este foarte important să ai câteva portițe prin care să ajungi la nivel central, pentru că se întâmplă lucruri accidentale oricând. Mie-mi pare rău că nu a reușit să-și mențină funcția, pentru că era o persoană care putea să sprijine, din acea postură, mai mult Buzăul`

Probabil va urma o replica a deputatului Preda pe masura nazuintei primarului buzoian care sub aura plina de diplomatie, de multe ori reuseste sa schimbe natura de fapt a lucrurilor.

VA URMA!
Octav Cernea- DIRECT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs