vineri, 4 februarie 2011

Arestaţi pentru 29 de zile

În continuarea activităţilor desfăşurate pentru identificarea principalilor suspecţi în cazul unui furt din auto comis pe raza comunei Colţi, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Colţi au stabilit că aceştia sunt doi braşoveni în vârstă de 18, respectiv 33 de ani, ultimul fiind cunoscut cu antecedente penale.
Fapta figura în evidenţe cu autori necunoscuţi şi fusese sesizată Poliţiei de către păgubit – un tânăr în vârstă de 26 de ani, din localitate.
Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat că cei doi veniseră pe raza comunei Colţi în ziua de 31 ianuarie a.c., pentru a locui la bunica adolescentului.
În seara zilei de 1 februarie a.c., cei doi au încercat să sustragă un autoturism, dar pentru că nu „le-a ieşit manevra” au sustras din maşină un radiocasetofon şi un dispozitiv pentru detectarea aparatului radar, prejudiciul fiind estimat de proprietarul autovehiculului la suma de 450 de lei.
Poliţiştii au început urmărirea penală împotriva celor doi, pentru tentativă la furt calificat şi furt calificat, şi i-au reţinut pentru 24 de ore.
Ulterior, Judecătoria Pătârlagele a emis pe numele celor doi braşoveni mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs