luni, 22 noiembrie 2010

PRIMARUL COMUNEI RUSETU ESTE PDL-istul FLORIN SNAE

Turul doi al alegerilor din comuna Rusetu a desemnat castigatorul!
Coaliatia PDL - PNL a dat roade!


Liderul formatiunii PDL din Rusetu a convins cetatenii sa il voteze in proportie de 51 procente in schimb ce Bardas Aurel doar 49 %.
Numeric, Snae a obtinut 1317 voturi, iar Bardas 1270.Diferenta aparent mica dar consistenta, a fost sustinuta de electoratul satului Sergent Ionel Stefan.
Interesul cetatenilor de a participa la vot a fost identic ca in turul 1, mai putin cu 15 alegatori.
Surprinzator este ca PSD-ul are un parlamentar care in urma cu doi ani a castigat chiar in colegiul ce include si comuna Rusetu, iar asteptarile au fost mari in ceea ce priveste rezultatul alegerilor cu atat mai mult cat acesta a condus campania.

Octav Cernea

15 comentarii:

  1. oameni din comuna nu a votat cu capul ci cu multi bani nu a vazut ce este in tara le mai da pdl si pnl bani de acum incolo a fost o votare de nimic oameni .oameni prosti ca la noi nu gasesti .le da florin degetu 2 ani asa merita care la votat

    RăspundețiȘtergere
  2. si la ramnic cum a iesit primar? nu e o noutate ca romanii se vand in campanie. Din pacate astea tin in comune si orase mici cum e ramnic, nehoiu, faurei etc

    RăspundețiȘtergere
  3. mai dar ce va mai opariti, va e greu ca a iesit Snae.Daca ar fi castigat al vostru nu mai era nicio problema, cu bani sau fara bani.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa e, mor de ciuda pesedistii! Cind nu cistiga ei, se cumpara voturile. Ce panarame! Indiferent de situatia din tara, lumea nu mai vrea comunistii si parvenitii la putere! Asta nu inteleg ei, se acuza, se filmeaza si se inregistreaza unii pe altii, cum se intimpla la Buzau si la Rm. Sarat. Bravo Snae, nu te cunosc, dar sper sa faci treaba acolo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A facut treaba in 1 an si 6 luni cat a fost primar, si cu siguranta va face treaba si in acest mandat de 4 ani care la castigat....Succes NeNee:X

      Ștergere
    2. A facut treaba in mandatul de 1 an si jumatate care a trecut..si cu siguranta va face treaba si in acest mandat de 4 ani care la castigat...Si cu asta trebuia sa incep:
      La Rusetu sa votat OMU nu partidul...
      SUCCES NENE:X

      Ștergere
  5. snae primar...bv florine...felicitari...lasati k sau dat bani de ambele partiiidc nu recunoasteti?asta e...pe dnul ulica nu il vrea populatia...dc oare"?

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-adevar, cel mai bun a castigat! Domnul Snae merita toate aprecierea si toata stima! Este un om cum rar mai intalnesti in ziua de astazi. De data aceasta, dreptatea a invins. Felicitari domnule Snae! Sunteti o persoana deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  7. vai de voi tarani ati votat cu cine nu trbuia . ati acordat votul pt a fi mintiti iar ei se distreaza din banii vostri si voi nu aveti ce pune pe masa. sunt ghiftuiti de prosti ca voi de mici si....ak toti rad de voi...stand la mesele cu detoate luate din alocatiile copiilor salariile voastre pensiile voastre. asta va e soarta rabdati...asta e un inceput ce va urma...cu ei vorbiti....

    RăspundețiȘtergere
  8. v-ati convins ce ati ales? nu cred ...nu aveti cuvinte a mai comenta.......ooooooooffffffffff

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred ca tu erai cel mai potrivit sa candidezi.Nu stiu cum de nu te-ai gandit mai devreme.Vad ca insisti tare pe subiect.Apuca-te si fa niste simulari electorale poate iti trece dorul de primarie.

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) aveti dreptate, domnule Tanase, se simte invidia in spusele anonimului de mai sus! Daca tot isi da cu parerea si se da atotstiutor..ma intreb..de ce atata ura? Se ia aiurea de pdl-isti, cand stie prea bine ca acest domn, Snae Florin, e cea mai buna alegere pe care ar fi putut sa o ia locuitorii acestei comune!

    RăspundețiȘtergere

introduceti comentariul dvs