duminică, 12 septembrie 2010

Ion Alecu, candidatul PSD la Primăria Râmnicelu


*Duminică, 12 septembrie, Ion Alecu şi-a lansat candidatura pentru cea mai înaltă funcţie din administraţia locală din Râmnicelu

Candidatul Partidului Social Democrat la alegerile locale parţiale din 26 septembrie pentru fotoliul de primar al comunei Râmnicelu, Ion Alecu, şi-a lansat astăzi, oficial, candidatura. Evenimentul a avut loc în cadrul unui spectacol folcloric, ale cărui capete de afiş au fost Irina Loghin şi George Mitrea, dar şi alţi interpreţi cunoscuţi.
Ion Alecu a fost înconjurat de foarte mulţi oameni, dovadă a popularităţii de care actualul edil-şef interimar de la Râmnicelu se bucură în rândul locuitorilor comunei. Ion Alecu a fsot susţinut duminică şi de preşedintele PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, dar şi cel al PSD Rm. Sărat, Cristian Perieţeanu.
“Vreau ca împreună să reuşim lucruri frumoase, să continuăm ceea ce am făcut bine până acum şi să reuşim cu toţii să ne facem un trai mai bun!”, a fost mesajul pe care Ion Alecu l-a transmis alegătorilor.

Mihai Baltag

7 comentarii:

  1. Bai "anonim", tipul asta este semi-analfabet, prost gramada si pe deasupra un betiv notoriu. Vai mama lui...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai Anonim 2, nu e sub nivelul lui Lazaroiu si nici a lui Titi cel vestit. In plus stii fb ca politica se numara in voturi. Oamenii il vor ptr ca are experienta si e din comuna. Dealtfel vom vedea pe 26 cum stau lucrurile. Cu spritzul e si nea Titi dar nu e observat pentru ca nu are sanse. In plus mai vin si cele doua nulitati de la Primaria Ramnic sa-l sustina chipurile, dar mai rau ii fac.

    RăspundețiȘtergere
  3. mai bratosine, mai las-o focului de experienta, ca de 20 de ani tot vine psd cu experienta de ne-a rupt. am vazut cat de buni,destepti si cinstiti sunt ei. cand il vad pe ponta la tv, imi vine sincer sa-mi dau palme pentru votul pe care l-am dat psd.

    RăspundețiȘtergere
  4. mai baieti PSD-ul nu ne-a impins la dezastru. Basescu si Tariceanu a ingenuncheat ROMANIA!
    Vai de capul nostru daca mai gandim ca pnl, pdl poate face ceva pentru romani.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce vot ai dat nebunule lui Ponta? cand te ai grabit tu sa dai vot? Acum culmea , nici Ponta nu e bun? Probabil ca dupa mintea ta Basescu e cel mai potrivit? Jale frate daca o pui asa.

    RăspundețiȘtergere
  6. PONTA PRESEDINTE! CAT MAI REPEDE POSIBIL!!!! URGENT !!!!

    RăspundețiȘtergere

introduceti comentariul dvs