vineri, 10 septembrie 2010

Consilierii liberali râmniceni au râs…dar parcă nu era râsul lor


Şedinţa ordinară de vineri după-amiază a Consiliului Local Municipal Rm. Sărat a început cu întârziere de aproape o jumătate de oră din cauza consilierilor PNL care au întârziat la o şedinţă prelungită în biroul primarului Viorel Holban. Probabil una în care s-a luat şi decizia retragerii de pe ordinea de zi a celor două proiecte controversate, care urmăreau vânzarea directă a terenului şi imobilelor aferente de la baza sportivă Voinţa către firma SC Vâlceana SRL, administrată de cumnata primarului, Gica Holban, firmă care beneficia de un contract de concesiune pe 49 de ani.
Altfel, şedinţa care a urmat a fost destul de liniştită, cu aproape toate proiectele aflate pe ordinea de zi trecute în unanimitate şi cu mai multe momente care au iscat o veselie generală în rândul aleşilor liberali, ţintele ironiilor lor îndreptându-se cu precădere către democrat-liberalii Viorel Horjea şi Ion Păscălin, dar şi către UPSC-istul Ionel Tociu.
În afara votării unor proiecte de hotărâre care vizau câteva reglementări tehnice ale unor transferuri de terenuri ori trecerea din domeniul public în domeniul privat a unor bunuri mobile şi imobile, consilierii locali râmniceni şi-au mai desemnat şi reprezentanţii în Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal. Propuşi de Nicolae Tronaru, consilierul Cornelia Puşcaşu şi directorul economic al Primăriei, Forţu Macovei vor face parte din această structură, fiind aleşi în unanimitate, la fel cum s-a întâmplat şi cu membrii supleanţi propuşi de viceprimarul Sorin Cârjan, Mădălin Lăstun şi Nicolae Tronaru.
De asemenea, în cadrul şedinţei de vineri, s-a mai aprobat şi Regulamentul de organizare şi funcţionare al aparatului de specialitate al Primarului, dar şi Statutul municipiului Rm. Sărat.

Mihai Baltag

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs