miercuri, 12 mai 2010

MOARTE SUSPECTA IN CURTEA PARINTILOR SEFULUI POLITIEI COMUNITARE RM SARAT


Controverse în cazul muncitorului strivit de zid

Familia şefului Poliţiei Comunitare din Râmnicu Sărat spune că nu are nicio vină. Rudele mortului contrazic însă varianta acestora. Alexandru Gheorghe (46 de ani) a murit după ce un perete de chirpici căzut peste el. Râmniceanul muncea la negru în curtea tatălui şefului Poliţiei Comunitare din Râmnicu Sărat.
Potrivit proprietarilor casei, Alexandru Gheorghe a aflat de la cineva dintre vecini că vor să demoleze o anexă din curte. Cu o zi înainte de a se produce accidentul ar fi venit să întrebe dacă îi dau voie să o dărâme, cu condiţia să ia acasă chirpicii de pământ rezultaţi.

Declaraţii contradictorii

Proprietarul i-a dat acordul iar de ieri dimineaţă bărbatul s-a apucat de lucru. A dărâmat doi pereţi şi, în momentul în care s-a apucat de al treilea, zidul a căzut peste el şi l-a strivit.
„Era un localnic care muncea cu ziua. A venit la noi şi ne-a întrebat dacă îl lăsăm să dărâme şi să îi dăm chirpicii. Noi am zis că da şi a venit şi s-a apucat de lucru. Nu era nimeni în zonă. Când a ieşit tata, l-a găsit sub perete, doar capul i se mai vedea”, ne-a declarat Emilian Burlacu.
Bărbatul a murit strivit sub greutatea peretelui şi doi localnici s-au chinuit minute bune ca să îl scoată de acolo. Rudele mortului au cu totul altă variantă, care contrazice cele spuse de Emilian Burlacu. Ei spun că Alexandru Gheorghe muncea pentru Emilian Burlacu ca să plătească usturoiul pe care i-l dăduse.
„Şeful gardienilor publici i-a dat unchiului meu nişte usturoi şi l-a lăsat să îl planteze pe locul lui. Înţelegerea dintre ei a fost ca unchiul să nu îi dea bani dar să se ducă să muncească la el în curte. El are curtea plină de bolţari, nu avea nevoie de chirpicii nimănui”, ne-a declarat Sorin Gheorghe, nepotul bărbatului decedat.
Bărbatul era cunoscut ca fiind foarte muncitor şi era apreciat de oamenii din satul Râmnicelu, unde locuia. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare, au demarat o anchetă şi urmează să stabilească în ce condiţii muncea bărbatul şi cum a căzut zidul peste el.
„Cercetările la faţa locului au fost efectuatate de echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat, coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat. Cauzele decesului urmează să fie stabilite în urma efectuării necropsiei”, a declarat comisar Florina Crucianu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău.
Cu toate că este văzut zilnic în curte de către vecini, Emilian Burlacu spune că nu locuieşte în casa respectivă şi că aceea este proprietatea tatălui său, Ion Burlacu.

SURSA ADEVARUL

5 comentarii:

  1. nu cred asa ceva avea boltari acasa dar au zis casa scape da nam sai iert nicio
    data

    RăspundețiȘtergere
  2. daca stii mai multe relateaza, nu te feri! nu ai de ce sa-ti fie frica!

    RăspundețiȘtergere
  3. IL PEDEPSESTE D-ZEU CA A LASAT ATATEA FAMILII FARA SERVICI SI A OPRIT TOTI GHERTOII LA POLITIA COM.!
    SUNT BLESTEME DE LA OAMENII CARE IA DAT AFARA SI O SA-I MAI DEE D-ZEU.!

    RăspundețiȘtergere
  4. D-ZEU ai pedepseste pe cei care mint. din cate stiiu eu el avea boltari acasa sii an muncit pentru chirpici

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu stiu avea boltari in curte minte emilian sa i fie rusine

    RăspundețiȘtergere

introduceti comentariul dvs