miercuri, 24 decembrie 2008

Experimentul Philadelphia în premieră la Rm. Sărat


De aceasta data „vina“nu o poarta genialul fizician Einstein ci reprezentantii administratiei locale.

Viorel Holban, continua sa incurajeze ilegalitatile de ordin administrativ.

Prin retragerea chioscului din Piata Centrala a municipiului, marinimosul primar si fidelul director al Pietei au confirmat ploconul atribuit in mod ILEGAL unui functionar al primariei.


In numerele trecute, ziarul Direct a adus la cunostinta cititorilor o sesizare a cetatenilor si a comerciancilor din piata centrala un abuz al directorului institutiei Piete-Targuri si Oboare Ramnicu Sarat, Marian Tudorache, cel care a permis amplasarea unui chiosc din tamplarie de aluminiu pe un teren aflat deja sub contract de concesiune pe o perioada de 49 de ani si redeventa achitata la zi. Sesizarile mediate in presa si punctul de vedere al consilierilor locali asupra ilegalitatii unei astfel de actiuni, l-au determinat pe edilul Viorel Holban sa retraga constructia situata pe terenul mentionat. Trebuie amintit faptul ca posesorul chioscului era "odrasla" unui functionar al primariei, subaltern si apropiat al primarului Holban, care in momentul presupusului interviu cu directorul interimar al pietei s-a aratat foarte inversunat pana acolo incat a sunat primarul in prezenta reporterilor , intreband "ce sa faca- cum sa faca". Bineinteles ca raspunsul tip sablon s-a redirectionat catre reporter : sa depuna o cerere daca vor detalii despre situatia juridica a locului cu pricina” Chioscul amplasat ilegal si abuziv a disparut din piata centrala exact asa cum a si aparut. Adica : RAPID!

Teodor MELINTE

Un comentariu:

  1. It's in point of fact a great and useful piece of info. I am satisfied that you just shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

    Feel free to surf to my blog online ultrasound tech programs

    RăspundețiȘtergere

introduceti comentariul dvs