luni, 28 iulie 2014

Turist din Bucureşti, mort în apropierea unei tabere de cercetare organizată la Buzău

Un turist din Bucureşti a murit, luni, în apropierea unei tabere de cercetare organizată în localitatea Bozioru (Buzău), reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă afirmând că bărbatului, în vârstă de 40 de ani, i s-a făcut rău după ce ar fi băut un energizant şi ar fi fumat o ţigară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău, Rodica Corneci, bărbatului de 40 de ani i s-ar fi făcut rău după ce ar fi băut un energizant şi ar fi fumat o ţigară, fiind observat de către participanţii la o tabără din zona Nucu, comuna Bozioru, care au încercat să îl ajute. Ulterior, aceştia au sunat la 112, întrucât bărbatul devenise cianotic şi nu mai răspundea la stimuli.
Pentru că ambulanţa nu poate ajunge în zona Nucu, drumurile fiind practicabile doar cu piciorul, în zonă a fost trimis un elicopter de la SMURD Galaţi. Ajunşi la faţa locului, paramedicii l-au găsit pe bărbat în stare de inconştienţă, iar manevrele de resuscitare au fost fără rezultat, fiind declarat decesul.
În zonă urmează să ajungă un echipaj de la SML pentru a prelua şi transporta cadavrul la morgă, medicii legişti urmând să stabilească ce i-a provocat decesul bărbatului. Cel mai probabil, spun surse medicale, acesta a suferit un infarct.În zona Nucu, comuna Bozioru, se desfăşoară în această perioadă o tabără de cercetare, în vecinătatea aşezărilor rupestre din comuna Bozioru, la care iau parte arheologi, istorici, dar şi specialişti din alte domenii.
Potrivit organizatorilor, turistul care a murit luni nu avea legătură cu tabăra de cercetare, aflându-se în zonă ca turist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs