duminică, 27 iulie 2014

CONSILIUL NAŢIONAL al PSD se reuneşte în 29 IULIE la CRAIOVA

Consiliul Naţional al Partidului Social Democrat va avea loc in data de 29 iulie 2014, începând cu ora 17.00, la Sala Polivalenta din Craiova (Bulevardul Ştirbei Voda, nr. 32)
Premierul Victor Ponta a afirmat la Orăştie, că le-a spus colegilor săi din Comitetul Executiv al partidului că este gata să candideze pentru funcţia de preşedinte al ţării, dacă îl susţin în acest demers.
Preşedintele partidului a adăugat că la Comitetul Executiv a avut loc o discuţie informală cu colegii din conducerea organizaţiilor locale, cu cei din Parlament şi cu miniştrii asupra calendarului reuniunilor statutare ale PSD.  "Am stabilit în mod informal calendarul structurilor noastre statutare şi anume Comitet Executiv şi Consiliu Naţional în data de 1 august, Congresul va avea loc undeva după 10 septembrie. Până pe 1 august se fac toate pregătirile şi procedurile şi pe 1 august cine va dori să candideze trebuie să anunţe în faţa Consiliului Naţional. A fost o discuţie de 4-5 ore în care au luat cuvântul majoritatea colegilor prezenţi şi pot să vă spun că este o atmosferă de mare hotărâre şi că de data aceasta cred că vom câştiga", a precizat Victor Ponta.
În cadrul unui interviu acordat la începutul acestei luni, liderul PSD a descris în detaliu modul în care au decurs lucrurile în cadrul candidaturii sale şi şi-a prezentat şi strategia pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs