joi, 6 martie 2014

UNPR anunţă înscrierea în partid a deputatului PNL de Buzău Titi Holban şi a altor doi parlamentari

UNPR a anunţat înscrierea în partid a deputatului PNL Titi Holban, a deputatului PPDD de Neamţ Constantin Moisii şi a senatorului independent de Suceava Mihai Neagu.

"Parlamentarii UNPR vor activa, începând de astăzi, în grupurile Partidului Social Democrat din Camera Deputaţilor şi Senat", se arată în comunicatul transmis de UNPR.
Preşedintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că deputatul Titi Holban, care îşi anunţase intenţia de a demisiona din partid şi de a-l urma pe Călin Popescu Tăriceanu, ar merge, de fapt, la UNPR.
Liderul liberalilor buzoieni a spus că a aflat din presă despre intenţia colegului său de partid, deputatul Titi Holban, de a pleca din PNL şi de a-l urma în proiectul său politic pe Călin Popescu Tăriceanu. Scutaru a precizat că, ulterior, în urma discuţiilor avute, Holban ar fi declarat că, de fapt, nu ar mai vrea să-l urmeze pe Tăriceanu, ci s-ar înscris în UNPR.
 Deputatul PNL de Buzău Titi Holban, aflat la cel de-al doilea mandat de parlamentar, declara, iniţial, că va demisiona din partid nemulţumit de ieşirea liberalilor de la guvernare şi că îl va urma pe Călin Popescu Tăriceanu în Partidul Reformator Liberal, susţinând că la formaţiunea fostului premier vor trece şi alţi liberali care au crezut în proiectul USL.
Senatorul independent de Suceava Mihai Neagu a fost ales în 2012 din partea USL (PC).

Sursa Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs