joi, 13 februarie 2014

Cătălin Predoiu: Nu voi fi eu cel care va prelua conducerea PDL Buzău

Cătălin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidențiale, dezminte informațiile potrivit cărora va prelua funcția de președinte interimar al PDL Buzău, după demisia deputatului Cezar Preda.

Nu voi fi eu cel care va prelua conducerea PDL Buzău", a anunțat miercuri, într-un comunicat de presă al PDL, Predoiu.
Potrivit sursei citate, în mass media au apărut mai multe articole care îl anunță pe Cătălin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidențiale, drept președinte interimar al PDL Buzău, însă acesta nu va fi responsabil de această organizație, precizează un comunicatul PDL.
La rândul său, deputatul Cezar Preda a declarat că miercuri după amiază Cătălin Predoiu și secretarul regional al PDL, senatorul Gigi Chiru, vor participa la ședința Biroului Politic Județean al PDL Buzău.
"Sunt bucuros că un buzoian, domnul Cătălin Predoiu, a fost nominalizat să se ocupe de președinția PDL Buzău. Domnia sa nu a primit mandat din partea BPN pentru a prelua interimatul și va veni doar să ia pulsul, dar, din câte cunosc, nimeni din această organizație nu vrea să se bage într-o astfel de problemă", a declarat deputatul PDL Cezar Preda.
În urmă cu o săptămână, deputatul PDL Cezar Preda și-a dat demisia din toate funcțiile de partid.

Octav Cernea

 


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs