duminică, 13 noiembrie 2011

Geoană: Situaţia în PSD este confuză, vor fi încercări masive de racolări

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, după ce la Comisia de Integritate a partidului s-a decis recomandarea excluderii sale din partid, că PSD este într-o stare confuză şi se va confrunta cu masive încercări de racolare de membri.

Geoană a făcut, după şedinţa Comisiei de Integritate, la care nu a putut participa deşi sosise la ora indicată în invitaţie, un apel la calm şi echilibru către activul PSD.
"Nu şefii de la Bucureşti conduc partidul, ci membrii de partid. La Bucureşti se desfăşoară în aceste zile o dispută păguboasă, iar PSD trece printr-o situaţie confuză. Fac un apel la calm şi echilibru către membrii de partid. Vor exista încercări masive de racolare, nu cedaţi presiunii. Vom găsi o soluţie, PSD este un partid prea mare şi puternic pentru a intra în vrie", a spus el.
Geoană a afirmat că există foarte multă tensiune în partid, că mulţi oameni l-au sunat şi i-au scris pe Facebook în ultimele zile în acest sens.
CNAIM a decis, duminică, cu 43 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi două abţineri, excluderea lui Mircea Geoană din PSD.
În momentul în care Mircea Geoană a ajuns la sediul PSD şi a ţinut o scurtă declaraţie de presă înainte de a intra în şedinţa CNAIM, un membru al Comisiei, care s-a recomandat Mariana Negoiţă, de la PSD Sector 3, a ieşit din sediu şi a anunţat că s-a decis excluderea lui Geoană din PSD, ea declarându-se revoltată că hotărârea s-a luat fără ca Geoană să fie audiat şi cu "încălcarea prevederilor Statutului PSD".

Sursa Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs