miercuri, 9 noiembrie 2011

CARTIERUL FLAMANDA DIN RM SARAT A GENERAT UN NOU SCANDAL INTRE CAMATARI SI DATORNICI








* DOAR SCUTIERII AU REUSIT SA-L SCOATA VIU PE
EXECUTORUL AILINCAI

* PLOAIE DE PIETRE CATRE POLITISTI SI JANDARMI
* CAMATARUL DIN FOCSANI IMPRUMUTASE RAMNICEANUL CU 5000 DE EURO
O acţiune de executare silită s-a transformat, miercuri, într-un imens scandal, într-un cartier din Râmnicu Sărat. Poliţiştii şi jandarmii care însoţeau un executor judecătoresc au fost bătuţi cu pietre de localnici.
Autorităţile veniseră să evacueze o familie datoare unui bărbat dintr-o altă localitate.Scandalagii au fost potoliţi cu "lacrimogene""La momentul evacuării persoanelor din imobil, s-a creat o busculadă în rândul susţinătorilor familiei evacuate. Aceştia încercau să îi agreseze pe executorul judecătoresc şi noul proprietar. Astfel a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine. La un moment dat a fost necesară suplimentarea dispozitivului de ordine cu efective din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Sărat, Serviciului de Intervenţie Rapidă al I.P.J. Buzău şi cu o echipă de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău. Luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă al I.P.J. Buzău folosind un spray iritant-lacrimogen," a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Florina Crucianu.
Până la acest moment, niciuna dintre persoanele implicate nu a depus plângere în calitate de victimă a vreunei infracţiuni.
Scandalagii vor fi sancţionaţi pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs