duminică, 23 octombrie 2011

Ponta: Îi admir pe Iliescu şi Năstase, dar eu nu pot şi n-am cum să mai fiu ca ei. Lumea s-a schimbat



Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Consiliul Naţional al partidului, că, deşi îi admiră pe Ion Iliescu şi pe Adrian Năstase, nu poate şi nu are cum să mai fie ca aceştia, pentru că lumea şi Romania s-au schimbat.

"Am spus şi o să spun tot timpul cât de mult îi admir pe Ion Iliescu şi pe Adrian Năstase, dar eu nu pot şi nu am cum să mai fiu ca Ion Iliescu sau Adrian Năstase, pentru că lumea şi România s-a schimbat şi pentru că în 2012 noi trebuie să fim cei care înţelegem această schimbare, noi suntem cei de la care oamenii aşteaptă nu soluţii pentru trecut, nu doar de înlăturare a celor de la putere, ci mai ales să schimbăm ceea ce este rău în Romania şi să înţelegem realităţile cu care Romania se va confrunta în 2012-2016", a spus liderul PSD.

Pe de altă parte, preşedintele PSD a declarat că acest partid nu trebuie să mai piardă vreodată din cauza liderului său.
"Nu cred că acest partid trebuie să mai piardă vreodată din cauza liderului său. Nu cred că munca noastră, a tuturor, mai poate să fie stricată de greşeala unuia dintre noi. Cred că eşti un adevărat coleg şi un adevărat membru al PSD dacă înţelegi când faci rău partidului stând în prima linie sau într-o anumită funcţie şi, dacă înţelegi, îţi ajungi colegii apărându-i de ceea ce înseamnă opinia publică, de ceea ce înseamnă o mass-media care va fi cu noi la putere mai critică decât este cu puterea actuală", a afirmat acesta.
El a dat asigurări că, dacă vreodată va deveni "o vulnerabilitate" pentru partid, el îşi va da demisia.
Victor Ponta le-a cerut totodată social-democraţilor să nu vină în seara zilei alegerilor la sediul central al PSD, de pe Bulevardul Kiseleff, pentru că nu va fi nimeni acolo.
"Fiecare va sta la el în circmscripţie, va număra voturi, va fi atent, să nu mai ne mai culcăm seara victorioşi şi să ne trezim dimineaţa înfranţi. Fiecare stă acasă, se ocupă să nu ne fure voturile, se ocupă să se voteze corect, să se numere corect şi abia atunci vom putea să sărbătorim victoria noastră", a ţinut să precizeze liderul PSD.

Sursa MEDIAFAX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs