joi, 20 octombrie 2011

BUZOIAN SUSPECTAT DE ŞANTAJ, REŢINUT DE POLIŢIŞTI

Un buzoian în vârstă de 53 de ani este suspectat că a ameninţat cu acte de violenţă sau chiar a agresat mai multe persoane pentru a le determina să restituie reale sau imaginare datorii în bani.
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, cu sprijinul ofiţerilor Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.) au documentat activitatea unui bărbat în vârstă de 53 de ani, din Buzău, suspectat de săvârşirea infracţiunii de şantaj.
Buzoianul este suspectat că, în perioada 2010-2011, a exercitat ameninţări cu acte de violenţă, cu distrugerea de bunuri şi cu răpirea de persoane ori chiar a agresat mai multe victime, cu scopul de a le determina să îi restituie reale ori imaginare datorii în bani, să restituie împrumuturi către terţe persoane sau pentru a determina unele părţi vătămate să încheie anumite contracte.
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au luat împotriva suspectului măsura reţinerii pentru 24 ore şi continuă cercetările pentru documentarea tuturor aspectelor cazului.

Sursa IPJ Buzau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs