vineri, 2 septembrie 2011

PSD va avea 22 de candidaţi la Consiliile Judeţene, ACD-19. Aradul trece la social-democraţi

Surse din Comitetul Executiv Naţional al PSD au declarat că Ponta i-a anunţat pe liderii judeţeni că negocierile din USL au stabilit ca PSD să nominalizeze candidatul şi la preşedinţia CJ Arad, care iniţial aparţinuse PNL.

Negocierile preliminare dintre Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin au stabilit că PSD va desemna candidaţii în 21 de Consilii Judeţene, iar ACD în 20.

Discuţia asupra unor judeţe a fost redeschisă miercuri, întrucât Victor Ponta a solicitat partenerilor USL candidaţi în mai multe judeţe din Ardeal, argumentând că doreşte o reprezentare proporţionată a PSD în toate zonele ţării.

Unul dintre judeţele vizate de Ponta era Aradul, el stabilind în negocierea cu Antonescu, dinaintea CexN al PSD, că PSD va nominaliza candidatul la CJ Arad.

Pe de altă parte, potrivit unor lideri PSD, este posibilă amânarea închiderii negocierilor în cazul a cinci sau şase judeţe în care fiecare dintre părţi revendică dreptul de a nominaliza candidaţii, printre acestea fiind Prahova (arondat acum PSD) şi Buzău şi Botoşani (revendicate de PNL).


Sursa Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs