marți, 6 septembrie 2011

Ponta i-a interzis deputatului Adrian Mocanu discutarea situaţiei de la Buzău la grupurile USL


Deputatul PSD de Buzău Adrian Mocanu, fiul preşedintelui CJ, Victor Mocanu, a încercat, luni, la şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD şi PNL, să ridice problema situaţiei tensionate din USL Buzău, el fiind întrerupt de Victor Ponta, care a spus că aceste lucruri se discută la partid.

La finalul şedinţei grupurilor parlamentare reunite ale PSD şi PNL, deputatul PSD de Buzău, Adrian Mocanu, a intervenit la microfon, ridicând problema relaţiei tensionate din USL Buzău, după ce PSD a cedat PNL candidatura USL la preşedinţia Consiliului Judeţean. ”Asta doream şi eu să mai spun, că problemele evidente şi inerente care au apărut în ultima vreme în unele locuri vor fi discutate de conducerile celor două partide…”, l-a întrerupt Ponta.

“Domnule preşedinte, mă scuzaţi, dar dacă tot trebuie să fim ca fraţii, nu ar trebui să le spunem aici, în familie?”, a răspuns Mocanu.

“Nu, nu te supăra, sau dacă te superi, asta e…”, a reluat Ponta.

“Nu este vorba de supărat…”, a replicat Mocanu.

“Nu, ascultă-mă puţin, poţi să nu mai vorbeşti peste mine? Orice problemă de la Buzău o discutăm la partide, cu conducerile celor două partide, ne vom întâlni, nu la grupurile parlamentare”, a răspuns Ponta, încheind astfel subiectul.

Social-democraţii buzoieni au anunţat, vineri, că nu recunosc candidatura liberalului Cristi Bîgiu la Consiliul Judeţean Buzău, decisă de USL, şi cer liderului Victor Ponta să reanalizeze situaţia şi “să repare greşeala”. Potrivit preşedintelui PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, în organizaţia buzoiană a partidului primarii din judeţ, dar şi consilierii judeţeni au decis să susţină propriul candidat, pe actualul preşedinte al CJ Buzău, Victor Mocanu, chiar dacă liderul PSD, Victor Ponta, a anunţat că USL a decis să-l susţină pe liberalul Cristi Bîgiu la şefia CJ, la alegerile de anul viitor.

Actualul preşedinte al CJ Buzău, Victor Mocanu, s-a declarat surprins de decizia USL, având în vedere că el ar fi fost cel mai bine plasat în sondajele efectuate de PSD în judeţul Buzău.

La rândul său, senatorul PNL, Cristi Bîgiu, vicepreşedinte PNL Buzău, a declarat, vineri, că Victor Mocanu nu poate candida la CJ din partea PSD, însă o poate face ca independent sau din partea altui partid”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs