marți, 20 septembrie 2011

GHINIOIU ISI DORESTE DAR NU STIE CE ISI DORESTE


Fostul primar al Ramnicului, inginerul Constantin Ghinioiu ocupa de cateva luni interimatul organizatiei P.D.L. ramnicene conservand cu minutiozitate starea de liniste tipica mediului politic de la inceputul anilor 90'. Fara doar si poate ramnicenii isi aduc aminte de pierderea alegerilor locale din 2008 cand Ghinioiu nu a reusit sa convinga locuitorii ca un al cincilea mandat ar fi solutia cea mai buna .
Sub aspectul nefavorabil al starii de sanatate Ghinioiu a antrenat discutii la acel timp cu persoane care i s-au parut domniei sale ca pot prelua stafeta si duce mai departe ideile si idealurile unui edil perpetuum. Din pacate ezitarile din iarna 2007 au decis rezultatul alegerilor din vara 2008, pe de alta parte neinspiratele variante de a-si alege staff-ul de campanie i-au asigurat esecul.
Se pare ca dl. Ghinioiu nu s-a vindecat nici acum de vechile metehne si tot spera sa produca in partidul pe care provizoriu il conduce starea de confuzie, lasand sa se inteleaga ca ar dori candidatura la fotoliul de primar. Si ca sa fie un candidat modern, arunca in gura presei cate un Florin, Sorin necunoscutul ca electoratul sa fie complet derutat in ceea ce il priveste. Mai mult produce si unele sentimente nostalgice, de pilda ce s-ar intampla in PDL daca el ar pleca si directia de aceasta data ar fi rosie. Ar fi demn si de maxima necesitate ca in postura pe care o exercita la nivelul anilor 2011 spre 2012 sa nu mai arunce batista pe tambal si sa gandeasca in favoarea cetateanului ce i-a acordat votul timp de 18 ani. Ranchiuna politica, afirmatiile calomnioase la adresa potentialilor candidati PDL nu fac altceva decat sa demonstreze ca domnul fost primar nu vrea sa accepte anumite principii ce tin de varsta si performanta .

Simona Galer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs