duminică, 11 septembrie 2011

Boşcodeală şi organizaţia PSD Buzău, "ruptură definitivă" de Victor Ponta

Liderul organizaţiei judeţene a PSD Buzău, primarul Constantin Boscodeală, a anunţat joi o "ruptură definitivă" de conducerea USL până la revenirea asupra deciziei de nominalizare a unui candidat liberal la preşedinţia Consiliului Judeţean Buzău".

"Organizaţia PSD Buzău nu acceptă negocierea făcută la Bucureşti legată de candidatura lui Cristi Bagiu (PNL) la preşedinţia Consiliului Judeţean, nu văd cum aş putea să accept ca într-un judeţ în care raportul de forţe este de cel puţin doi la unu să se întâmple acest lucru, în condiţiile în care preşedintele în funcţie este Victor Mocanu. Vă spun foarte clar că PSD Buzău sprijină în continuare candidatura lui Victor Mocanu, noi am aprobat intrarea în USL în condiţiile respectării protocolului care spune că cel mai bine plasat în sondaje va fi candidat la preşedinţia CJ", a declarat, joi, Constantin Boşcodeală, liderul PSD Buzău, citat de Agerpres.
Acesta a cerut celor doi co-preşedinţi Victor Ponta şi Crin Antonescu să revină asupra acestei decizii. Întrebat totodată dacă există o răceală între el şi conducerea PSD, Constrantin Boşcodeală a spus că e "o ruptură definitivă".
Iritarea social-democraţilor a pornit de la faptul că PSD a cedat PNL candidatura la şefia Consiliului Judeţean Buzău pentru Cristian Bagiu.

Sursa Realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs