duminică, 10 iulie 2011

 Peste 300 de litri de băuturi alcoolice, confiscaţi de poliţiştii râmniceni în urma unui control în trafic

Poliţiştii au confiscat încărcătura şi au întocmit dosar penal şoferului, pentru nerespectarea prevederilor Codului Fiscal.

Vineri seară, un echipaj format din poliţişti din cadrul Biroului Rutier Rm. Sărat şi Postului de poliţie Valea Râmnicului, ce acţiona pe raza comunei Valea Râmnicului, a oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr în vârstă de 30 de ani, din comuna Costeşti.
Pe bancheta din spate şi în portbagajul maşinii au fost găsite mai multe sticle cu băuturi alcoolice de diferite sortimente, ce nu aveau aplicate banderole de marcaj şi pentru care şoferul nu deţinea documente de provenienţă.
Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Rm. Sărat, cercetările fiind preluate de poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor, care au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de băuturi alcoolice (324 de litri).
Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării (băuturi spirtoase), fără a fi marcate, peste limita a 200 de litri, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 296 ind. 1 lit. „l” din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

S.G.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs