duminică, 10 iulie 2011

Întâlnire inedită a enduriştilor cu poliţiştii buzoieni


Vineri după-amiază, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii au desfăşurat o acţiune pe Platoul „Dacia” din municipiul Buzău.
Grupul ţintă a fost constituit din participanţii la etapa de Campionat Mondial de Enduro, ce se desfăşoară, în zilele de 9 şi 10 iulie, la Buzău.
Poliţiştii le-au adresat recomandări tuturor membrilor echipelor aflaţi, la acea oră, în corturile amplasate pe Platoul „Dacia”, pentru prevenirea implicării în accidente de circulaţie. Sfaturile poliţiştilor au fost susţinute de pliante în limba engleză şi limba română, cu mesaje pe aceeaşi temă.
În cadrul discuţiilor purtate, poliţiştii le-au prezentat concurenţilor o statistică a evenimentelor rutiere, insistând în mod deosebit asupra cauzelor, iar la final le-au urat succes tuturor participanţilor la importanta competiţie din campionatul Maxxis World Enduro Championship.
Enduriştii au apreciat acţiunea poliţiştilor buzoieni, mulţi dintre concurenţii străini recunoscând că nu au mai avut astfel de discuţii cu oamenii legii.

sursa IPJ Buzau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs