miercuri, 29 iunie 2011

Câţi bani a strâns deputatul PSD Adrian Mocanu din darul primit la nuntă


Cel mai tânăr deputat din Parlament, social-democratul Adrian Mocanu, care s-a căsătorit, la începutul lunii iunie, cu fiica unui om de afaceri din Buzău, şi-a deschis două conturi noi în urma darului primit la cununie, în sumă de 205.000 lei şi 33.400 de euro.

Potrivit declaraţiei de avere depusă pe 14 iunie 2011, Adrian Mocanu a câştigat la nunta din 11 iunie cu Roberta Doloiu, fiica unui cunoscut om de afaceri din Buzău, 205.000 lei şi 33.400 de euro.

Cu banii obţinuţi, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu şi-a deschis două conturi noi la o bancă comercială la care mai are şi alte economii.

Tot din declaraţia de avere cea mai recentă reiese că Adrian Mocanu a mai devenit în ultimele luni proprietarul unui nou teren forestier în suprafaţă de 6.400 de metri pătraţi în comuna buzoiană Mărăcineni, dar şi-a mai achitat şi aproape 5.000 de euro dintr-un credit cu ipotecă.

În plus, în ultima vreme, Adrian Mocanu a câştigat mai bine din vânzarea de produse agricole, câştigul ridicându-se la peste 100.000 de lei, cu 70 la sută mai mult decât la ultima declaraţie de avere depusă pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Adrian Mocanu este proprietarul a trei terenuri, două agricole, la Smeeni de cinci hectare şi la Brădeanu de 41 de hectare şi unul forestier la Mărăcineni. El mai are două apartamente în Buzău şi două tractoare, dar şi cinci conturi în lei şi euro dintre care două sunt cele în care au fost depuse sumele obţinute la nuntă, în total fiind vorba de peste 600.000 lei şi 40.000 de euro, plus dobânzile aferente.

Adrian Mocanu, fiul preşedintelui CJ Buzău, a intrat în atenţia presei luna aceasta după ce şi-a organizat o nuntă la care au fost invitate 1.400 de persoane dintre care au fost prezente, potrivit parlamentarului, doar 900.

Petrecerea s-a organizat pe singurul patinoar din oraşul Buzău, printre nuntaşi numărându-se Marian Vanghelie, care a venit la nuntă cu elicopterul, dar şi deputaţii Titi Holban, Valeriu Alecu, Carmen Moldovan, Marian Ghiveciu, Norica Nicolai, senatorul Cristi Bîgiu, numeroşi politicieni locali, şefi de instituţii, angajaţi din deconcentrate, medici şi oameni de afaceri.

Bucatele servite nuntaşilor au fost pregătite de 30 de bucătari aduşi de la Bucureşti şi coordonaţi de maestrul Antonio Pasareli. În total, au fost pregătite zeci de mii de sarmale, mii de fripturi, iar tortul a cântărit 120 de kilograme.

Sursa MEDIAFAX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

introduceti comentariul dvs