vineri, 11 februarie 2011

VICTOR PONTA A DETALIAT PESEDISTILOR BUZOIENI NOUA ALIANTA


Miercuri 09.02.2011 11.00, Victor Ponta - Presedinte PSD insotit de Liviu Dragnea - Secretar general - s-au intalnit la Buzau cu peste 400 membri de partid, primari si lideri locali social-democrati, pe care i-a sfatutit "sa lase orgoliile la o parte" si "sa semneze acorduri scrise cu PNL in toate organizatiile".

"Cu liberalii vom incheia acorduri de sus pana jos, la nivel de comuna. ", a declarat Victor Ponta. El a precizat ca presedintele PNL, copresedinte al Uniunii Social Liberale, se afla in judetul Dambovita pentru a le transmite acelasi lucru organizatiilor PNL.
"Am facut aceasta alianta cu gandul sa castigam si judetele mai slabe. Uniti o sa putem sa castigam si aceste judete. Cred ca este mai important ca, decat sa avem 40% si sa fim cei mai buni din opozitie, mai bine sa avem 55% si sa fim cei mai buni de la putere", adeclarat Victor Ponta.
Tot miercuri, la Buzău, Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că până in iunie vor depune o moţiune de cenzură, „deşi ştiu că numărul parlamentarilor care fac parte din Uniunea Social Liberală nu este suficient pentru înlăturarea Guvernului”. "Am creat o alianţă cu obiective clare care să scape ţara de Traian Băsescu şi de Guvernul Boc, să repare nedreptăţile comise de actualul Guvern şi de preşedinte,să-i pedepsească pe cei care au furat şi au încălcat legea în acest timp şi să redreseze economia".
Victor Ponta doreste ca, pana in 2012, social democratii sa faca din Buzau "un judet fara niciun fel de PDL-ist, iar liderul acestora sa iasa la pensie cu pensia taiata de Boc”.
De asemenea, Victor Ponta a avut o intalnire cu locuitorii comunei Cernatesti, care, duminica 13.02.2011 isi vor alege noul primar.

M.H.

Un comentariu:

introduceti comentariul dvs